Foto's

Je vindt hier heel wat foto's terug van onze gerealiseerde projecten.

Parket geleverd, geïnstalleerd en verzorgd

We bieden u een totaalpakket aan van het verkopen van parket, het leveren ervan, het installeren ervan tot de nazorg. Bent u een doe-het-zelver? Dat kan ook.

Weet u niet goed waar te starten?


Wat klanten over ons zeggen

 • Met dankbaarheid en veel plezier kijk ik dagelijks naar de prachtige teak-vloer die jullie nu ruim een jaar geleden legde. Ik geniet van de schitterende details zoals Daniël heeft aangebracht. Eén daarvan is de naadloze verbinding van de nieuwe vloer met een bestaande 60-jaar oude vloer van iets bredere stroken, die hij in één vlak (zonder niveauverschil) heeft weten te... Meer lezen Mijnheer E.W.

 • Met dankbaarheid en veel plezier kijk ik dagelijks naar de prachtige teak-vloer die jullie nu ruim een jaar geleden legde. Ik geniet van de schitterende details zoals Daniël heeft aangebracht. Eén daarvan is de naadloze verbinding van de nieuwe vloer met een bestaande 60-jaar oude vloer van iets bredere stroken, die hij in één vlak (zonder niveauverschil) heeft weten te realiseren. Iedereen die het afgelopen jaar mijn woning heeft bezocht, uitte spontaan complimenten over dit kwaliteitswerk en men is onder de indruk van deze fraaie materialen en hun verwerking. Na een jaar liggen de vloeren én plinten er volstrekt naadloos bij en is er geen spoor van krimp of houtwerking te ontdekken terwijl deze vloeren voorzien zijn van vloerverwarming. Buiten kijf is dat ik zeer gelukkig ben met deze prachtige vloeren die een luxe uitstraling geven aan mijn interieur. Daarvoor wil ik u nogmaals heel hartelijk danken
   

 • 8 jaar later heb ik dan de vloer boven volledig uitgebroken en heb La Chappelle gevraagd om een prijs te maken voor een parket die iets dikker is dan normaal omdat deze rechtstreeks op de roostering kwam te liggen. De prijs was meer dan correct en weer zijn de werken op tijd begonnen, het was zelfs ik die niet op tijd klaar was om mijn vloer uit te breken. Ook werden de beloofde... Meer lezen Mijnheer VR

 • 8 jaar later heb ik dan de vloer boven volledig uitgebroken en heb La Chappelle gevraagd om een prijs te maken voor een parket die iets dikker is dan normaal omdat deze rechtstreeks op de roostering kwam te liggen. De prijs was meer dan correct en weer zijn de werken op tijd begonnen, het was zelfs ik die niet op tijd klaar was om mijn vloer uit te breken. Ook werden de beloofde 2 weken gerespecteerd voor het uitvoeren van de werken. Het resultaat is echt heel mooi. De vloer past helemaal in onze woning en de plinten zijn ook geplaatst en afgekit. Indien jullie twijfelen, echt niet doen want het zijn vakmensen. De goedkoopste weet ik niet maar ik ga er voor zulke werken vanuit dan goede koop slechte koop (kan) zijn.

 • Graag wil ik u hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren(!) en de sympathieke wijze waarop u steeds uw planningsagenda heeft willen aanpassen aan de vertragingen die optraden bij mijn verbouwing. Dat heb ik enorm gewaardeerd.

  Mijn complimenten gaan uit naar D die werkelijk schitterend... Meer lezen Mevrouw en mijnheer W uit Brussel

 • Graag wil ik u hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren(!) en de sympathieke wijze waarop u steeds uw planningsagenda heeft willen aanpassen aan de vertragingen die optraden bij mijn verbouwing. Dat heb ik enorm gewaardeerd.

  Mijn complimenten gaan uit naar D die werkelijk schitterend vakmanschap heeft geleverd bij het maken en afwerken van de vloeren. Zijn accuratesse en oog voor detail waren van zeer hoog niveau en het resultaat was er dan ook naar! (ik kan dat beoordelen, want ik heb zelf ook een nogal perfectionistische natuur!) Iedereen die de vloeren sindsdien heeft gezien, merkte op dat deze prachtig mooi waren gemaakt en men wilde steeds weten wie hiervoor verantwoordelijk is geweest. (Natuurlijk heb ik daarop steeds Parket Lachappelle genoemd!)

  Ik was diep onder de indruk want D heeft zeer hard en vrijwel zonder oponthoud gewerkt en ik heb zelfs moeten informeren wanneer hij eens een pauze nam om iets te eten!

  De vroegere parketvloer in de woonkamer was door al het puinstof en gruis van de verbouwing nogal aangedaan en plaatselijk grijs verkleurd en beschadigd maar Daniel stelde mij gerust dat dit goed zou komen en hij heeft deze zodanig bewerkt, plaatselijk bij de ontmantelde oude verwarmingsleidingen vrijwel onzichtbaar en perfect gerepareerd en behandeld dat deze nu als nieuw imponeert. Ook is het hem gelukt om de nieuwe vloer in de achterkamer naadloos aan te passen aan de oude vloer zodat beide vloeren een vlak vormen. Het resultaat is veel mooier dan ik had durven dromen en de oude vloer ziet er uit als gloednieuw. De plinten heeft hij zo fraai bevestigd en afgewerkt dat het een lust voor het oog is. 

  Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn secure en mooie werk en ik ga dagelijks genieten van deze prachtig gelegde en herstelde vloeren.

 • We willen jullie bedanken voor al de opmetingen, de communicatie en vooral voor het mooie werk dat hier afgeleverd is!
  We zijn supercontent en het huis krijgt hierdoor een heel nieuwe en frisse uitstraling.

  Jullie team is professioneel én getuigt van vakmanschap, zoveel is... Meer lezen M&B uit Antwerpen

 • We willen jullie bedanken voor al de opmetingen, de communicatie en vooral voor het mooie werk dat hier afgeleverd is!
  We zijn supercontent en het huis krijgt hierdoor een heel nieuwe en frisse uitstraling.

  Jullie team is professioneel én getuigt van vakmanschap, zoveel is zeker.

  Blij ook om de vriendelijke en professionele adviezen en we hopen om het tweede deel van de leefruimte ook aan jullie uit te besteden. We moeten hiervoor nog even wachten.

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom waarin u tientallen parket kunt vinden. Wij geven u graag en deskundig advies om de juiste parket te kiezen.